top of page
Voordeur Marie - centrum Den Bosch Lange Putstraat

HUIS VAN MARIE

Marie wie?

Marie Heeren. Deze Bossche met een hart van goud opende ruim 500 jaar geleden een gasthuis voor arme vrouwen op nummer 6 in de Lange Putstraat. Precies op die plek vind je nu de huiskamer van Marie, waar de deuren nog altijd wagenwijd openstaan en eigenaresse Kristel & Nicky de dromen van iedereen willen verwezenlijken op zakelijk en privé gebied. Douwe Egberts, Heijmans, Jumbo en gemeente ‘s-Hertogenbosch weten Marie al te vinden. Zien we jullie ook snel?

De Lange Putstraat. Dat is de straat van Marie. Het witte huis, daar moet je zijn, niet te missen. Je navigatie wil vast ook nog een huisnummer: 6. Nu we ons toch zo lekker in de cijfers bevinden, vertelt Marie je graag meer binnen hoeveel minuten ze bereikbaar is:

Nog 2, 2 minuten voordat je vanaf de parkeergarage de Wolvenhoek Marie binnenloopt. De parkeerkaarten kunnen wij voor je regelen, no stress.

Kom je met de benenwagen vanaf station Den Bosch centraal? Voor de gemiddelde wandelaar bereik je dan binnen 12 minuten Marie.

Voor je tweewieler vind je ook een plekje in de Wolvenhoek of in de nabijgelegen fietskelder in de Kerkstraat. Ook weer binnen 2 minuten.

bottom of page